Kormányablak már Encsen is

2015. december 4-én Encsen is megnyitott, a Kormányablak. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ez már a tizenhetedik integrált ügyfélszolgálat, amelyben a polgárok kényelmesen, gyorsan intézhetik ügyeiket.

Az átadó ünnepségen dr. Ódor Ferenc, az Encsi Járási Hivatalának vezetője köszöntőjében a kibővült szolgáltatói térről, a hatékony és gyors ügyintézésről, valamint a munkatársak közötti jó kapcsolatokról beszélt. Köszönetét fejezte ki a megye valamennyi járási hivatalvezetőjének, hogy hasznos tanácsokkal tudtak szolgálni, a már átadott kormányablakok működésével kapcsolatban.

Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja, avató beszédében a 2015-ös évet értékelve elmondta, hogy két nagyon fontos előrelépés történt a járások tekintetében. Elsőként az év első felében egy belső integráció zajlott le, amely rugalmasabbá tette a közigazgatás szervezetét, és gyorsabbá az ügyintézést. Ezen túlmenően, a héten elfogadott törvényjavaslat alapján, 2015. december 9.-től, újabb 86 ügykörrel bővül a Kormányablakokban intézhető ügyek száma, ekkortól tehát 509 ügy intézhető el, illetve kezdeményezhető az integrált ügyfélszolgálatoknál.

A kormánymegbízott külön kiemelte az informatikai fejlesztések fontosságát is. Meggyőződését fejezte ki abban, hogy a munkatársak Nemzeti Közszolgálati Egyetem megszerzett tudása támogatni fogja, a Kormányablakba érkező polgárok ügyeinek konkrét elintézését.

Forrás: kormanyablak.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 4 =

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing