Budapest XXI. Kerületi Kormányablak (Csepeli Kormányablak)

Nyitva tartás

Helyi elérhetőségek

Központi elérhetőségek

Kormányzati ügyfélvonal a nap 24 órájában:
Telefon: 1818 (kék szám)
Külföldről: +36 (1) 550 1858
Fax: +36 (1) 550 1819
SMS: 1818
E-mail: 1818@1818.hu

3 válasz a Budapest XXI. Kerületi Kormányablak (Csepeli Kormányablak) bejegyzéshez

 1. Magyary Ágnes szerint:

  Július 8-ra volt időpontom, hogy a mozgássérült parkolási igazolványomat a lejárat előtt tudjam cserélni. Interneten foglaltam, 3 héttel előtte. Amikor kiderült, hogy az országos rendszer összeomlott a hivatalban, azonban új időpontot nem tudtak adni, csak azt a jó tanácsot, hogy menjek oda nyitás előtt fél órával, mert akkor talán reális időn belül sorra kerülök. Mivel az internetes időpont foglalással már bőven lejárt volna a parkolókártya, két napra rá odamentem reggel negyed 8-ra, én voltam a hatodik érkező, és a többiek előzékenységének köszönhetően megkaptam az első sorszámot, amely ugyan a 2-es számot viselte, de ennek nem tulajdonítottam jelentőséget. Az ügyintéző valamilyen titokzatos oknál fogva csak negyed kilenckor kezdte a munkát, miközben más ablakoknál már a 34-es sorszám is sorra került, majd megjelent egy hölgy, aki titokzatos módon az első sorszám birtokosaként elsőként került sorra a mi ablakunknál. Úgy vélem, jobb szervezéssel mindannyian emberibb bánásmódba részesülhetnénk, és akkor nem lenne szükség a sorszámokkal való ügyeskedésre.

 2. Fejes Mihály szerint:

  2014.09.25-én és 26-án próbáltam felhívni telefonon az Kormány ablak csepeli kirendeltséget, de nem vették fel a telefont 13:25-kor,14:35-kor 15:20 -kor.
  Pedig három telefon számon is próbálkoztam amit önök közzétettek!
  Önök tájékoztatása szerint Hétfőtől- Péntekig lehet 08:00-20:00-ig az adott számokon megkeresni önöket.
  De sajnos ez nem sikerült mivel 10-15 perc várakozás után feladtam.
  szeretném megkérdezni akkor miért propagálják ha nem tudnak megfelelően tájékoztatást adni!
  Úgy vélem és a véleményem önök szervezettsége még elég hiányos, vagy a telefonvonal hibás!

 3. Lotters Csaba szerint:

  Én is ma ( 2014 szept.29 én hívtam a Csepeli Kormányablak kirendeltséget amit a központi Kormányablakból egy férfi adott meg: 896-0055 ön. 10 x próbálkoztam, majd feladtam.Ugyanis csak érdeklődni akartam, hogy már múlt héten lejárt a 31 nap amit beadtam egy okmány másolata iránti kérelmem…ami még mindíg nem érkezett meg. Ezért a 1818@ügyfélvonal.hu ra írtam egy e-mailt és leírtam ” bánatom”..Kíváncsi vagyok , történik e valami. Mindenesetre visszajelezték, hogy elolvasták!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc + három =

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing