Rehabilitációs ügyfélszolgálat a kormányablakokban és az okmányirodákban

A megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos beadványokat – pl. rokkantsági ellátás, rehabilitációs ellátás, illetve rehabilitációs kártya igénylése – október elsejétől a kormányablakokban és okmányirodákban veszik át az ügyintézők.

 

A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztályának ügyfélszolgálati tevékenysége a megváltozott munkaképességű személyek ellátásait érintő ügyekben 2015. október 1-jétől 2015. december 31-jéig a Székesfehérvár, József Attila utca 42. szám alatti épületben ideiglenesen szünetel.

 

Ebben az időszakban az ügyfelektől a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos beadványokat – pl. rokkantsági ellátás, rehabilitációs ellátás igénylése, rehabilitációs kártya igénylése – a Fejér megyei kormányablakokban és okmányirodákban veszik át az ügyintézők.

 

Mint ismeretes, a megyében immár 9 kormányablak működik: Abán, Adonyban, Dunaújvárosban, Enyingen, Martonvásáron, Móron, Polgárdiban, Sárbogárdon és Székesfehérváron. Okmányiroda négy működik megyénkben: Bicskén, Ercsiben, Gárdonyban, és Székesfehérváron. Így összesen tizenhárom ügyfélszolgálaton adhatók át a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos beadványok.

 

Forrás: www.kormanyhivatal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × kettő =

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing