Új kormányablak Keszthelyen

A Keszthelyi Járási Hivatal épületében ünnepélyes keretek között nyitották meg a kormányablakot.

Az Illyés és Csokonai iskola tanulóinak szereplése után Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős államtitkára köszönetet mondott a Zala Megyei Kormányhivatal vezetőinek és a kormányablak dolgozóinak a létesítményért és azt kívánta, úgy dolgozzanak, hogy este érezzék, jól végezték munkájukat. Dr. Varga Andrea járási hivatalvezető elmondta, hogy 2013­-ban kíváncsian várta a megvalósulást és 2014-­ben örömmel tapasztalta az első, hévízi kormányablak zökkenőmentes munkáját. Köszönetet mondott Keszthely és Hévíz polgármesterének, hogy az épületet rendelkezésre bocsátották.

 

A Festetics Zeneiskola növendékeinek kürt­duója után Papp Sándor, a kivitelező cég ügyvezetője büszkeségét fejezte ki, hogy cége tanulói és felnőttjei végezhették ezt a munkát és jelentette, hogy a beruházás kész.

 

Rigó Csaba kormánymegbízott először arról szólt, hogy a legjobb helyen van ez az épület, mert a központban van, sokan járnak erre. Megköszönte Keszthely polgármesterének a hozzájárulást: a kormányablakot 31 millió forintból, a város hozzájárulásával hozták létre. Elmondta még, hogy az első kormányablak, a hévízi az elmúlt évben (az idegenforgalomnak is köszönhetően) 31 ezer ügyfelet szolgált ki. Országos viszonylatban a hivatalok fele már elkészült, és év végére valamennyi az ügyfelek rendelkezésére áll. Befejezésül köszönetet mondott a tervezőknek, kivitelezőknek és az itt dolgozóknak.

 

A szalag átvágása előtt Tál Zoltán plébános kifejtette, hogy a fehér­szürke falak komolyságát hangulatossá tehetik a munkatársak és azt kívánta: mindig legyen áram és ne fagyjon le a számítógépes rendszer, majd megáldotta az irodát és a benne dolgozókat.

 

A nemzetiszínű szalag átvágása után az Illyés általános iskola tanárai és diákjai Selmeczi György Milleniumi óda című kórusművét énekelték el.

 

Forrás: www.kormanyhivatal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 − 1 =

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing