Új kormányablakok vasútállomásokon: megkezdődött a MÁV állomásfejlesztési programja

Megkezdődött a MÁV Zrt. állomás- és integrált ügyfélszolgálati fejlesztési programja. A projekt magában foglalja 10 állomás fő utasforgalmi épületének felújítását, átépítését. 17 helyen kormányablakot alakítanak ki. A beruházások célja az állagmegóvás mellett a MÁV szolgáltatási színvonalának és az egyre nagyobb számú utazóközönség elégedettségének növelése.

Budapesten Zuglóban, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten, Rákoson, Rákoshegyen, vidéken Békéscsabán, Pécsett, Kaposvárott, Tapolcán, Keszthelyen, Balatonszentgyörgyön újítják fel az állomásokat.

Új kormányablakok vasútállomásokon a fővárosban a Nyugati, a Keleti, a Déli pályaudvaron, vidéken Érd alsón, Vácott, Győrött, Székesfehérvárott, Kaposvárott, Pécsett, Cegléden, Szolnokon, Kecskeméten, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Nyíregyházán és Miskolcon nyílnak.

Az állomásfejlesztés második üteme a 2014-2020 közötti európai uniós költségvetési időszakban lehet. Abban a hét évben 30 milliárd forintból 60 állomás fő utasforgalmi épületét, létesítményeit újítanák meg, illetve építenék át.

Vasútállomásokon ideális kormányablakokat nyitni, mert e helyszínek forgalmasak és jól megközelíthetőek.

 

Forrás: www.kormanyhivatal.hu

Egy válasz a Új kormányablakok vasútállomásokon: megkezdődött a MÁV állomásfejlesztési programja bejegyzéshez

 1. László Imre szerint:

  Jó ötlet a MÁV állomásokra is a kormányablak kialakítását, mert sok ember jár vidékre, illetve jönnek fel. Viszont ehhez sok szakember is kell. Ezért szeretnék pl jó magam is elvégezni a KAB képzést, amit középfokúak is eltudnak végezni, pláne felsőfokú jogi asszisztens képzéssel.

  László Imre
  Kormányzati ügykezelő
  IV.ker Munkaügyi kirendeltség
  felsőfokú jogi asszisztens

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − tizennyolc =

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to credit repair, web design st louis and std testing